Egy szelet Svájc az "élmények völgyében": Evelin és Dani esküvője

June 14, 2017

Sziasztok!
 

       Örömmel konstatáljuk, hogy túl vagyunk az idei év első esküvőjén, számos nagyszerű élménnyel a hátunk mögött! Megannyi pozitív történés, melyet úgy érezzük meg kell osztani Veletek, kedves olvasóinkkal. Bizonyos megfoghatatlan részletek, megannyi élményfröccs, mely inspirált minket, hogy elíndítsuk az Esküvői filmes blogunkat. Ezentúl igyekszünk a kedves párjaink 'Nagy Napjáról' készült kisfilmek mellé egy rövid beszámolót , valamint képeket csatolni.

 

 

A 2017-es év első állomásán, Lillafüreden jártunk a Hunguest Hotel Palota-ban.
Mivel biztosítottak szállást számunkra a hotelben ,így nagyon komfortos volt a menet és otthonosan érezhettük magunkat. Odaérkezésünkor volt időnk nyugodtan lepakolni és akklimatizálódni a már elsőre is rendkívüli rezgésű helyen.

Első körben megismerhettük a nagyszerű familiát. Már első benyomásra érezni lehetett, hogy egy 'húron pendülünk', nagyon közvetlenül és odaadóan viszonyultak hozzánk. A készülődésnél igaz szűkös volt az időnk a programok sűrűsége, valamint a rögzített programterv mellett, de ennek ellenére csodálatos felvételek készültek a bájos Evelinről és filmkockán is remekül mutató Daniról.

 

 

 


tanács cinematográfusoknak, illetve fotográfusoknak: amennyiben ketten vagytok érdemes ilyenkor külön vállni. Elég ha egy ember rögzít pár snitett a menyasszonyról / vőlegényről, a másik operatőr pedig nyugodtan fel tudja dolgozni a helyszín egy-egy részét, hogy a rendelkezésre álló időt a leghasznosabban használjátok ki. Jelen esetben nagyon látványos volt a hely és szűkös volt időnk volt arra, hogy mindent felvegyünk. Akár egy napot is el lehetett volna tölteni a mesés hely feldolgozásával. Ámulatbaejtő...

 

 


Adrián jókat repült a drónnal -nagyon szép panorámát láthattunk fentről, már a kontrolmonitoron látott kép is lélegzetelállító volt, ráadásként az egyébként is hatalmas adrenalinfröccsel járó drón kezelése mellett (aki próbálta már az tudja, milyen izgalommal jár a légijármű irányítása). Slog2-ban repültünk 2,7K-ban 25Fpsel. A vőlegény is imádta a drónt sokszor odajött nézni ahogyan manővereztünk vele. Felajnálottuk a lehetőséget, hogy egész nyugodtan próbálja ki az irányítást az egyébként is rendkívűl izgalmas napon..."Köszi srácok a lehetőséget, de ezúttal kihagynám"- jött a válasz Danitól.
Amennyiben kedves párjaink esetleg kedvet kapnának egy kis plusz izgalomra a nap folyamán semmi akadálya! :)

 

 

 

 Csodás külső szertartás volt, tökéletes időjárással. Egy kamera fixen állt és végig rögzítette az egész ceremóniát. Norbi vadászta az érzelmekkel teli arcokat és a közeli felvételekre összpontosított, míg Adri az univerzális DJI Osmóval örökítette az örökreszóló momentumokat. Érdemes a fix kamerát a hangfalhoz közelebb tenni, így a rögzített hang is tisztább, valamint jobb lesz. A szertartás alatt ezúttal kimaradt a drón. A gyűrűhúzás is meghittre sikerült. A templomi szertartás Diósgyőrben volt, egy egyszerű, ám annál békésebb légkörű kistemplomba.
Ez is fix kamera nagylátószöggel+tele optika monopodról stílusban forogott.
Irány vissza a helyszínre, majd következett a jól megszokott csokordobás és csoportképek készítése (drónnal, valamint kézikamerával).

 

 

 
A buli része eszméletlen jól sikerült. Fenomenális ételek, italok, természetesen mi sem távoztunk üres pocakkal. :) Játékokban nem bővelkedett az este, de a rendkívüli, minőségi társalgások mellett a felhőtlen tánc kitöltötte az este minden percét. Egyszerű, letisztult volt az dekoráció, nem volt tolakodó épp olyan egyszerű de nagyszerű volt mint a társulat maga. Valódi értékek! A buli végeredményében jól sikerült, ment a vonat folyt a pálinka! :) 
Fél kettő körül nyugovóra tértünk jó kedvvel, elégedettséggel és számos gyönyörű felvétellel a kameránkban.
Másnap egy napindító mozgással, majd reggelivel kezdtük meg a napunkat, majd a lélegzetelállító wellnesben is volt részünk kipihenni az előző nap fáradalmait.

 

 

 


Összességében egy remek kezdése volt az idei már alig várt szezonnak, talán remekebbül nem is kezdődhetett volna. Köszönjük szépen ezt a nagyszerű élményt, melynek részesei lehettünk!
 

 

 

Amit használtunk:
60D+1.4 Sigma ART (sliderezéshez, nagytotálokhoz)
Sony A6300 1080p 50fps
DJi Osmo
DJI Mavic Pro
Tripod,monopod.
Kávé: Flat white

 

 

Itt megnézhetitek az Evelin & Dani Nagy Napjáról készített Weddig Highlights filmet:

 

 

 


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kiemelt Bejegyzés

Egy szelet Svájc az "élmények völgyében": Evelin és Dani esküvője

June 14, 2017

1/1
Please reload

Legutóbbi bejegyzés
Please reload

Kövess minket!
  • Facebook Basic Square

@2021 Plus Film. Debdub Production Kft.